app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Bergeijk

Meer dan dertig jaar ervaring in Zuidoost Brabant

Zoek je naar de beste rijschool van Bergeijk? Kies dan voor de ervaring en jouw succes bij autorijschool en verkeersschool Ben Verhagen. Wij mochten al veel leerlingen in Bergeijk en elders in de regio begeleiden naar het autorijbewijs, scooter rijbewijs en vrachtwagen rijbewijs. Inmiddels doen we dat in en rondom Bergeijk al meer dan dertig jaar. Reken op onze ervaring in Bergeijk als jij snel, goed en voordelig je autorijbewijs, scooter rijbewijs of vrachtwagen rijbewijs wilt halen. We doen echter nog meer als autorijschool. Zo zorgen we ook voor je opleiding code 95. Een ook je aanhanger rijbewijs en tractorrijbewijs haal je via ons. Kundige instructeurs en uitstekende voertuigen staan in Bergeijk voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij je rijbewijs haalt. Onze autorijschool zet voor jou dat stapje extra om ervoor te zorgen dat jij binnenkort zelfstandig en zonder begeleiding vanuit Bergeijk de openbare weg op mag.

Jonger aan de slag voor je rijbewijzen

Autorijschool BergeijkEr zijn twee soorten rijbewijzen die al te halen zijn voordat je 16 of 18 jaar wordt. We hebben het hier over het theoriecertificaat voor scooters. Dit theoriecertificaat kun je al vanaf 15,5 jaar halen. Wil je al direct op je 16e je praktijkexamen voor je scooter rijbewijs doen? Bereid je dan voor en haal alvast je praktijkcertificaat. Voor autorijlessen kun je bij ons al op je 16e terecht. Ben je in Bergeijk erop gebrand om zelf auto te mogen rijden en wil je je autorijbewijs al op je 17e halen? Neem dan contact met ons op om gebruik te maken van de autorijles van onze autorijschool in Bergeijk. Dan mag je straks met je autorijbewijs op zak al onder begeleiding zelf autorijden. Eenmaal je autorijbewijs op je 17e gehaald? Dan weet je zeker dat je direct op je 18e verjaardag helemaal zelfstandig auto mag rijden.

Alle rijbewijzen haal je via rijschool en verkeersschool Ben Verhagen

We zetten graag nog even op een rijtje wel soort rijbewijzen je via onze rijschool kunt halen:

  • Autorijbewijs
  • Motor- en scooterrijbewijs
  • Vrachtwagen en touringcarrijbewijs
  • Aanhangerrijbewijs
  • Tractorrijbewijs

De aanvullende module code 95 voor je werk als beroepschauffeur kun je ook via ons halen. Wij verzorgen een uitstekende opleiding die ervoor zorgt dat je snel als beroepschauffeur in het personen- en goederenvervoer aan de slag kunt.

Contact met je autorijschool in Bergeijk

Bel voor informatie en het aanvragen van je gratis proefles met Verkeersschool Ben Verhagen. Telefoonnummer: 0497-530237. Ons e-mailadres is: info@benverhagen.nl. Graag tot ziens bij rijschool Ben Verhagen in Bergeijk.