app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Bladel

Kies voor een rijschool die je snel en goed helpt

Ben je in Bladel op zoek naar de meest geschikte autorijschool? Maak dan gebruik van het complete aanbod van autorijschool en verkeersschool Ben Verhagen. Je kan bij ons in Bladel terecht voor alle soorten opleidingen voor rijbewijzen. Kies bijvoorbeeld voor het halen van je scooter rijbewijs via ons. Je kan al op je 15e je theoriecertificaat halen. Dan ben je goed voorbereid als je op je 16e op mag voor je praktijkexamen voor het scooter rijbewijs. Maar ook je autorijbewijs in Bladel halen doe je bij Ben Verhagen met een grote slagingskans. Die bedraagt actueel zelfs 80%! Wil je een vrachtwagen rijbewijs of touringcarrijbewijs halen? Dan zit je bij ons ook goed. Wij verzorgen deze opleidingen. Dat doen we, net als bij al onze rijopleidingen, met uitstekende instructeurs en een prima wagenpark. In Bladel en op veel andere plaatsen in Zuidoost Brabant helpen wij iedereen zijn of haar rijbewijs te halen. Goed voorbereid aan de start voor je rijexamen? Dat regel je via Verkeersschool Ben Verhagen. Jouw ideale rijschool in Bladel en omgeving.

Overige rijbewijzen en aantekening code 95

Rijschool BladelHeb je een code 95 aantekening op je vrachtwagen of touringcarrijbewijs nodig? Dan zorgen we hier voor. We verzorgen de opleidingen code 95 in Bladel en op veel andere plaatsen in de regio. De code 95 aantekening heb je sinds september 2016 verplicht nodig om te mogen werken als beroepschauffeur in het goederen- en personenvervoer. Bij ons haal je deze code 95 aantekening snel en voordelig. Is het tijd voor je aanhangwagen rijbewijs? Dan kies je natuurlijk ook voor onze kennis en ervaring. Een van onze ervaren instructeurs helpt je graag aan dit soms verplichte aanhangwagenrijbewijs. Dan kan je binnenkort in Bladel eindelijk met die fijne, grote caravan op stap. Je tractorrijbewijs nodig om te kunnen werken? Haal dit dan ook via Verkeersschool Ben Verhagen. Goed, snel en betrouwbaar. De kans op slagen? Die is bij ons 80%.

De kenmerken van Verkeersschool Ben Verhagen

  • Alle soorten rijbewijzen zijn met onze opleidingen te halen
  • Autorijschool met meer dan dertig jaar ervaring
  • Driesterren BOVAG en ISO certificering
  • 80% slagingskans bij onze autorijschool
  • Rijles op en manier die volledig bij jou past

Meer weten over rijschool Ben Verhagen in Bladel?

Verkeersschool Ben Verhagen bereikt je op het telefoonnummer 0497-530237. Je kunt je vragen over de mogelijkheden om je scooter rijbewijs, autorijbewijs of een van onze andere rijbewijzen te halen ook stellen via een e-mail. Ons e-mailadres is info@benverhagen.nl. Haal nu ook snel, goed en voordelig je rijbewijzen bij Ben Verhagen in Bladel.