app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Geldrop

Scooter rijbewijs? Autorijbewijs? Vrachtwagen rijbewijs?

Zoekt je naar een autorijschool met een compleet aanbod in Geldrop? Jouw complete rijles met grote kans van slagen voor het rijexamen in 1 x vind je bij rijschool Ben Verhagen. Verkeersschool Ben Verhagen heeft drie vestigingen bij jou in de buurt van Geldrop. Wil je in Geldrop beginnen met de rijlessen voor je scooterrijbewijs? Begin dan al op je 15e met het halen van je theorie-examen, hiervoor kun je contact opnemen met ons als je autorijschool en dan helpen wij je verder. Grote kans dat je dan al snel na je 16e verjaardag je scooterrijbewijs kan halen dankzij de goede begeleiding van autorijschool Ben Verhagen. Je autorijbewijs halen in Geldrop? Dan haal je bij ons vlotjes je theorie-examen en is autorijles al een half jaar voor je 17e verjaardag mogelijk. Hierdoor wordt het mogelijk om op je 17e verjaardag op te gaan voor je eerste autorijexamen! Bespreek jouw persoonlijke mogelijkheden om je autorijbewijs via autorijschool Ben Verhagen te behalen.

Nog meer mogelijkheden in Geldrop bij rijschool Ben Verhagen

rijbewijs-aanhangerVoor mensen die niet (alleen) een scooterrijbewijs of een autorijbewijs willen halen bieden we nog meer mogelijkheden. Wil je in Geldrop een aanhanger rijbewijs? Dat verzorgen wij voor jou de perfecte rijles. Je kan snel op voor je aanhanger rijbewijs. Het halen van een vrachtwagen rijbewijs is misschien wel een nog grotere uitdaging. We helpen je daarbij en zorgen dat je ook als beroepschauffeur in het goederen- en personenvervoer mag werken. Misschien is dan uiteindelijk je vrachtwagenrijbewijs en code 95 aantekening wel het belangrijkste certificaat dat je ooit haalt. Zeker als je toch altijd al vrachtwagenchauffeur wilde worden!

Waar maakt autorijschool en Verkeersschool Ben Verhagen het verschil

We hebben voor het theorie-examen en het praktijkexamen een slagingspercentage van 80% bij het eerste rijexamen van onze kandidaten. Dat is aanzienlijk hoger dan het landelijke gemiddelde van 60%. Wij doen voortdurend ons best om het percentage op een nog hoger niveau te krijgen. Dit bereiken wij door:

  • Het bieden van rijlessen op maat. In Geldrop en ruime omgeving
  • Kandidaten voorbereiden op rijlessen met de simulator
  • Ervaren instructeurs met oog voor persoonlijke mogelijkheden van kandidaten
  • Eigen bijscholing en certificering, onder andere drie sterren BOVAG en ISO
  • Uitgekiende pakketten die precies passen bij jouw weg naar het (auto)rijbewijs

Meer weten over de mogelijkheden bij jouw autorijschool in Geldrop?

Bel dan met Verkeersschool Ben Verhagen op telefoonnummer 0497-530237 of mail naar info@benverhagen.nl. Jouw autorijbewijs, scooterrijbewijs en vrachtwagen rijbewijs? Behaal ze in Geldrop via Verkeersschool Ben Verhagen.