app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Hapert

De favoriete autorijschool in Zuidoost Brabant

Ga je binnenkort rijles nemen voor je autorijbewijs in Hapert? Wil jij, dankzij je scooter rijbewijs, ook met je scooter door Hapert kunnen rijden? Deze twee en andere rijbewijzen haal je bij de favoriete autorijschool van Hapert. Rijschool Ben Verhagen staat al meer dan 30 jaar voor uitstekende autorijles en andere rijlessen. Dat doen we in Hapert en vanuit onze drie vestigingen ook op alle andere plaatsen in de regio Zuidoost Brabant. Natuurlijk, het halen van het autorijbewijs is voor veel van onze leerlingen het belangrijkste doel. En zeker, we hebben ook veel leerlingen die speciaal voor het scooter rijbewijs bij ons theorielessen en praktijklessen volgen. Het aanbod van onze autorijschool in Hapert en elders is echter nog een stuk breder. Zo geven we je ook les voor het halen van je vrachtwagen rijbewijs en verzorgen we de opleiding code 95 en het bijbehorende examen. Onze rijopleidingen kenmerken zich door een grote kans op succes bij het rijexamen. Ons slagingspercentage is maar liefst 30% hoger dan het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde? Dat ligt op 50%. Zullen we samen in Hapert ervoor zorgen dat het slagingspercentage nog hoger wordt?

Bij Ben Verhagen verschillende rijexamens

Autorijschool HapertDe meeste van onze leerlingen slagen via onze (auto)rijschool voor het scooter- en autorijexamen. We verzorgen in Hapert echter ook steeds meer andere rijopleidingen. We noemden al de vrachtwagen en touringcar rijopleiding. Bijkomend zijn de code 95 rijlessen voor de aantekening op je vrachtwagenrijbewijs. We verzorgen daarnaast jouw rijles voor het aanhanger rijbewijs en bereiden je voor op het examen voor je tractorrijbewijs. Specialiteitenwerk dat volgens Verkeersschool Ben Verhagen niet mag ontbreken in het aanbod van een allround verkeersschool. Ben Verhagen zorgt daarom ook voor goede instructeurs en goede voertuigen bij het halen van je aanhanger rijbewijs en tractorrijbewijs. Hadden we het motorrijbewijs al genoemd? Dat haal je natuurlijk ook via onze rijschool!

5 Reden om te kiezen voor Verkeersschool Ben Verhagen

  • Meer dan dertig jaar ervaring en actuele kennis van zaken
  • Een heel hoog slagingspercentage voor onze rijschool van 80%
  • Uitstekende instructeurs en een professioneel wagenpark
  • Driesterren BOVAG erkenning en ISO certificering als autorijschool
  • Maatwerk aanpak om je zo snel mogelijk goed je examen te laten doen

Kies je, net als veel anderen in Hapert, voor Verkeersschool Ben Verhagen?

Bel voor meer informatie over onze autorijschool met telefoonnummer 0497-530237. Ons e-mailadres voor vragen is info@benverhagen.nl. Vraag nu ook je gratis proefles autorijles aan in Hapert!