app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Moergestel

De modernste verkeersschool van Zuidoost Brabant

Ben je op zoek naar een goede autorijschool in Moergestel? Wil jij ook de beste kans om in 1x te slagen voor je rijexamen in Moergestel? Kies dan voor de moderne rijschool bij jou in de buurt. Verkeersschool Ben Verhagen heeft drie vestigingen in de regio. Er is ook 1 autorijschool in de buurt bij jou in Moergestel. Kies voor onze rijlessen en je kunt rekenen op de beste begeleiding met de beste rijinstructeurs. Ook je scooter rijbewijs haal je met onze hulp in Moergestel snel, voordelig en goed. Ben je bezig om vrachtwagenchauffeur of touringcarchauffeur te worden? Dan heb je bij ons niet alleen een uitstekende kans om in 1 x te slagen voor je vrachtwagen rijbewijs. We verzorgen namelijk ook de verplichte opleiding om de code 95 als aantekening te verkrijgen. Om het complete aanbod rond te maken: we verzorgen ook de lessen voor je tractorrijbewijs en helpen je om zo snel mogelijk je aanhanger rijbewijs te kunnen halen. Motorrijbewijs halen? Dat doe je ook via Verkeersschool Ben Verhagen in Moergestel.

Extra goede voorbereiding op je autorijexamen

Autorijschool MoergestelVoor leerlingen die nog onzeker zijn om te leren autorijden op de openbare weg bieden wij de mogelijkheid om eerst te lessen op de simulator. Ook als je in Moergestel liever eerst risicoloos wilt oefenen doe je er goed aan om voor lessen op de simulator te kiezen bij onze autorijschool. Als voorbereiding op het halen van je autorijbewijs is het vaak zelfs verstandig om eerst op de simulator te leren autorijden. De voorbereiding maakt het allemaal net iets gemakkelijker voor als je eenmaal op de openbare weg aan het rijden bent. Voor een aantal van onze leerlingen menen wij zelfs dat de simulator heeft geholpen om het autorijbewijs sneller te kunnen halen. Overigens leveren we altijd maatwerk als het gaat om rijles. Dan maakt het niet uit welk soort rijbewijzen je gaat halen. Scooter rijbewijs? Vrachtwagen rijbewijs? Aanhanger rijbewijs? Motorrijbewijs? Tractorrijbewijs? Verkeersschool Ben Verhagen levert jouw ideale instructeur en voertuig voor elk soort rijles. Voordelig maatwerk met grote kans op slagen in Moergestel en elders in de regio.

De kenmerken van Verkeersschool Ben Verhagen

  • Eerlijk en betrouwbaar met persoonlijke aandacht
  • Kennis en ervaring zetten we in voor jou
  • Maatwerk bij elk soort rijopleiding
  • Hoog slagingspercentage en driesterren BOVAG en ISO certificering
  • Ook zwaardere opleidingen, zoals de code 95 aantekening

Meer weten over onze dienstverlening in Moergestel?

Autorijschool Ben Verhagen levert jou de perfecte rijles. Voor elk soort voertuig bereiden we je op de beste manier voor op het rijexamen. Bel ons voor meer informatie en het aanvragen van je gratis proefles. Ons telefoonnummer is 0497-530237. E-mailadres info@benverhagen.nl gebruik je als je liever wilt dat we jou in Moergestel zelf terugbellen.