app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Oirschot

Een hoog slagingspercentage bij jouw autorijschool

Wil je de beste kans om te slagen voor je autorijexamen in Oirschot? Kies dan voor een goede voorbereiding bij rijschool en Verkeersschool Ben Verhagen. Wij geven autorijlessen in Oirschot en op andere plaatsen in de regio Zuidoost Brabant. In Oirschot en elders bieden wij ook rijles om je voor te bereiden op andere examens. Scooter rijbewijs halen? Aanhanger rijbewijs nodig? Vrachtwagen rijbewijs gewenst? Deze examens ga je succesvol afleggen met de hulp en begeleiding van onze autorijschool. Onze ervaren instructeurs helpen je daarnaast ook met de beste voorbereiding in Oirschot voor bijvoorbeeld je tractorrijbewijs. Alle rijexamens bieden je een grote kans om in 1x te slagen. Ons slagingspercentage ligt in de afgelopen 12 maanden op 80%. Dat geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Wil je meer weten over de manier waarop we dat hoge slagingspercentage ook bij jou in Oirschot waarmaken? Lees dan snel verder of maak direct een afspraak voor je eerste gratis proefles.

De autorijschool in Oirschot met driesterren BOVAG classificering

Autorijschool OirschotVerkeersschool Ben Verhagen heeft als een van de weinige autorijscholen in Nederland een driesterren classificering van de BOVAG. Om onze kwaliteit als autorijschool nog meer te benadrukken beschikken we ook over een ISO-certificering. Het hoge niveau in kwaliteit van onze rijschool is iets dat al meer dan dertig jaar de boventoon voert. Vanuit onze drie vestigingen in de regio hebben we in de loop van de tijd al duizenden leerlingen uitstekend voorbereid op rijexamens. Scooter rijbewijs? Aanhanger rijbewijs? Autorijbewijs? Vrachtwagen rijbewijs? Tractorrijbewijs? Allemaal rijbewijzen die deze kandidaten met behulp van onze autorijschool succesvol bij het CBR in Mierlo en Eindhoven wisten te behalen.

Kies jij ook voor ons in Oirschot?

Verkeersschool Ben Verhagen biedt een compleet aanbod in rijlessen. Kandidaten die je voorgingen kozen voor ons, omdat:

  • Wij veel ervaring hebben en een grote kans op slagen bieden
  • Onze instructeurs werken op basis van jouw persoonlijke mogelijkheden
  • Wij een uitstekend wagenpark gebruiken voor ons rijlessen
  • Er pakketten op maat worden aangeboden die aansluiten bij jouw wensen
  • Wij de kortste, snelste en voordeligste weg bieden naar rijbewijzen

Je kan bij ons ook terecht als je de code 95 aantekening op je grootrijbewijs nodig hebt.

Meer informatie over rijschool Ben Verhagen in Oirschot?

Bel dan met autorijschool en verkeersschool Ben Verhagen op telefoonnummer 0497-530237. Mail kun je sturen aan het e-mailadres info@benverhagen.nl. Dan nemen we zelf contact met je op. Direct je gratis proefles aanvragen? Bel ons dan snel in Oirschot.