app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Reusel

Verantwoord gebruik van voertuigen leer je bij een goede rijschool

Ben je op zoek naar de meest geschikte autorijschool in Reusel? Wil je in Reusel je vrachtwagen rijbewijs halen? Je scooter rijbewijs op de beste manier behalen? Dan ben je in Reusel dichtbij de beste oplossing. Bij Verkeersschool Ben Verhagen bieden we je namelijk de beste instructeurs en de beste voertuigen. Wat ons betreft begint een goede chauffeur zijn of haar rij carrière met een verantwoord gebruik van voertuigen. Dat leert onze autorijschool in Reusel jou daarom ook als allereerste. Dat doen we overigens niet uitsluitend in Reusel. Verkeersschool Ben Verhagen werkt namelijk in de hele regio Zuidoost Brabant. We helpen je bij het halen van je tractorrijbewijs, aanhanger rijbewijs, motorrijbewijs en natuurlijk je autorijbewijs en scooter rijbewijs. Heb je belangstelling voor het volgen van rijlessen bij onze rijschool in Reusel? Vraag dan direct je eerste gratis proefles aan.

Extra’s bij je vrachtwagen rijbewijs

Autorijschool ReuselDe overheid heeft ingezet op de veiligheid op de weg. Dat zien we terug in de strengere eisen die aan beginnende bestuurders worden gesteld. Daar heb je in Reusel net zo goed mee te maken als in de rest van Nederland. Wil je graag vrachtwagenchauffeur worden? Een touringcar beroepsmatig mogen besturen? Dan bieden we je bij Verkeersschool Ben Verhagen daartoe de beste mogelijkheden. Les met onze uitstekende voertuigen en leer maximaal van onze kundige instructeurs. Heb je het vrachtwagen rijbewijs gehaald? Dan is het tijd om ook je code 95 aantekening te verkrijgen. Daartoe geven we bij Verkeersschool Ben Verhagen jou een uitstekende opleiding. Heb je nog geen code 95 aantekening? Ga daar dan snel mee aan de slag. De code 95 aantekening is namelijk per september 2016 verplicht voor alle beroepschauffeurs in het goederen- en personenvervoer.

Allround autorijschool Ben Verhagen: al meer dan dertig jaar op weg

Op weg naar steeds beter. Steeds hoge slagingspercentages en voortdurend bezig om innovaties toe te passen. Een echte allround rijschool. Je kunt bij ons terecht voor het rijbewijs voor:

  • Motor en scooter
  • Personenauto
  • Vrachtwagen en touringcar
  • Aanhanger
  • Tractor

Meer weten over de mogelijkheden in Reusel?

Heb je belangstelling voor een van onze diensten op het gebied van rijles? Vraag dan naar de mogelijkheden die we jou persoonlijk kunnen bieden. Wil je niet direct op de openbare weg les krijgen? Kies dan voor je eerste rijlessen op de simulator. Bel ons voor informatie op telefoonnummer 0497-530237.Een e-mail kun je sturen naar info@benverhagen.nl. Verkeersschool Ben Verhagen? Jouw ideale rijschool in Reusel.