app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Specialisaties

Algemeen

Eerder heeft u in onze website gelezen dat wij ‘maatwerk’ willen leveren en opleidingen afstemmen op de kandidaat. Waarom? Ieder mens is uniek, met eigen voorkeuren, normen en waarden. Wat de een prettig vindt, stuit de ander tegen de borst.

Autisme, ADHD, ADD

Daarnaast zijn er kandidaten die last hebben van autisme, ADHD, ADD, of anders.

Daarom worden onze instructeurs continu bijgeschoold en hebben allen een specialistische opleiding gevolgd, zodat zij weten hoe hiermee om te gaan.

RIS

Naast onze eerder beschreven certificeringen, is de verkeersschool gecertificeerd voor de lesmethode Rijopleiding In Stappen (RIS). Een didactische methode waarbij de opleiding wordt onderverdeeld in afzonderlijke stappen, die worden afgestemd op de eigenschappen en prestaties van de kandidaat.

Bijscholingen

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld bijscholingen te verzorgen voor chauffeurs/bestuurders die in het bezit zijn van het rijbewijs, problemen hebben met bediening van de auto en/of verkeerssituaties.

Deze vraag wordt ook gesteld door chauffeurs die overstappen van een schakelauto naar een automaat.

Aan de hand van een intake rijles stellen wij een programma samen dat kan bestaan uit 1 of meerdere lessen. De lessen kunnen worden uitgevoerd met de lesauto en/of de eigen auto van de kandidaat.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak.