app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Valkenswaard

Meer dan 30 jaar dé autorijschool in Valkenswaard

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Valkenswaard? Kies dan ook voor autorijschool en Verkeersschool Ben Verhagen. Ben Verhagen werkt al meer dan 30 jaar in de regio Valkenswaard. Je kunt bij ons terecht voor je scooter rijbewijs, autorijbewijs, vrachtwagen rijbewijs, tractorrijbewijs en aanhanger rijbewijs. Wil je vrachtwagenchauffeur worden? Touringcarchauffeur? Dan zorgen we ook voor de rijopleiding die zorgt dat je de code 95 aantekening op je grootrijbewijs krijgt. Heb je onze voertuigen weleens gezien in Valkenswaard? Dan ben jij misschien wel de volgende die dankzij onze autorijschool in Valkenswaard het felbegeerde roze kaartje haalt. Maak nu gebruik van onze uitstekende rijinstructeurs en een van onze prima lesauto’s en laat onze autorijschool ervoor zorgen dat jij ook slaagt!

Ben Verhagen zorgt ook in Valkenswaard voor een hoog slagingspercentage

Autorijschool ValkenswaardWe hebben de afgelopen jaren altijd een hoog slagingspercentage voor onze kandidaten voor het rijexamen weten te behalen. In de afgelopen 12 maanden bedroeg dit slagingspercentage voor het autorijexamen 80%. Daarmee zitten we 30% boven het landelijke gemiddelde. Dit hoge slagingspercentage danken we vooral aan de manier waarop we onze leerlingen klaarstomen voor het examen. Voor je tractorrijbewijs, vrachtwagenrijbewijs en scooter rijbewijs gelden eveneens een hoge slagingskansen. Wil je in Valkenswaard weten wat de slagingskans is voor je aanhanger rijbewijs, vrachtwagen rijbewijs of bijvoorbeeld je scooter rijbewijs? Vraag dan naar de meest actuele slagingspercentages bij autorijschool Ben Verhagen.

Waarom is Ben Verhagen ook in Valkenswaard de beste rijschool?

We zetten graag voor je op een rijtje waarom juist Verkeersschool Ben Verhagen in Zuidoost Brabant jou de beste kansen biedt om te slagen voor je rijexamen:

  • Kwaliteit gegarandeerd met driesterren BOVAG en ISO certificering
  • Uitstekende instructeurs die werken naar jouw mogelijkheden
  • Voorbereiding met de simulator
  • Uitgekiende pakketten die aansluiten bij jouw persoonlijke kwaliteiten
  • Veel ervaring met de manier waarop examens worden afgenomen

Die ervaring die wij als autorijschool hebben is niet doorslaggevend. Wel doorslaggevend is dat we die ervaring koppelen aan actuele kennis van ontwikkelingen en daar snel op inspelen zodat jij maximaal voorbereid op je examens zal verschijnen.

Neem nu ook rijles in Valkenswaard bij rijschool Ben Verhagen

We geven je graag persoonlijk meer informatie over de mogelijkheden die we voor je hebben. Welk soort rijexamen je uiteindelijk ook wilt afleggen, we bieden je alle soorten opleidingen om rijbewijzen te halen. Bel ons op telefoonnummer 0497-530237 of stuur een mailtje aan e-mailadres info@benverhagen.nl. Zien we jou binnenkort ook bij onze autorijschool in Valkenswaard?