app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Veldhoven

Een gerenommeerde rijschool met hoge slagingspercentages

Op zoek naar een autorijschool met een hoog slagingspercentage in Veldhoven? Dan zoek je Verkeersschool Ben Verhagen! Tussen de akkers in het Brabantse land haal je in Veldhoven via ons ook eenvoudig je tractorrijbewijs. Als autorijschool halen we een slagingspercentage van 80%. Niet alleen bij de praktijkexamens, maar ook voor de theorie-examens hebben wij als autorijschool in het afgelopen jaar dit hoge percentage gehaald. Het landelijk gemiddelde? Dat ligt met 50% toch echt een stuk lager dan bij onze autorijschool in Veldhoven. Wij bieden je een compleet aanbod in mogelijkheden om rijbewijzen te halen. Je scooter rijbewijs halen? Je autorijbewijs? Je vrachtwagen rijbewijs of je aanhanger rijbewijs? Allemaal opleidingen van onze rijschool die je met een grote kans op succes aan het rijexamen laten deelnemen. Kom langs of bel ons in Veldhoven voor meer informatie over jouw persoonlijke opleidingsplan.

Spoedopleiding om je autorijbewijs te halen in Veldhoven

Autorijschool in VeldhovenBij Verkeersschool Ben Verhagen zorgen we voor maatwerk in opleidingen. Wil je bijvoorbeeld je vrachtwagen rijbewijs halen? Wil je aansluitend beroepschauffeur worden? Dan zorgen we ervoor dat we je ook de opleiding geven voor je verplichte code 95 aantekening. Maatwerk om snel je autorijbewijs te halen? Dan bieden we je een spoedopleiding van 8 dagen of 8 weken. Lessen van drie uur aaneengesloten als voorbereiding op je rijexamen. Je verhoogt je slagingskans door de lessen overdag te nemen en buiten het weekeinde. Zo doe je meer en sneller ervaring op. Dat heeft direct te maken met de tijden waarop het CBR autorijexamens afneemt. Namelijk overdag en op een doordeweekse dag. Houdt rekening met extra lessen als je in Veldhoven jouw persoonlijke autorijles wilt in het weekend of ’s-avonds.

5 Redenen om te kiezen voor Verkeersschool Ben Verhagen in Veldhoven

We zetten graag nog even voor je op een rijtje waarom je juist voor autorijschool en verkeersschool Ben Verhagen moet kiezen:

  • Veel verschillen soorten rijbewijzen om te halen
  • Rijschool met kundige instructeurs en uitstekende voertuigen
  • Grote kans om in 1x te slagen voor je rijexamen
  • Extra mogelijkheden voor het halen van je autorijbewijs met de simulator
  • Rijschool met gegarandeerde kwaliteit en ISO en BOVAG gecertificeerd

Contact met ons in Veldhoven

Verkeersschool Ben Verhagen bereik je telefonisch via nummer 0497-530237. Een mailtje kun je sturen naar het e-mailadres info@benverhagen.nl. Zien we jou binnenkort ook voor het halen van je rijbewijs in Veldhoven?