app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Vrachtwagen rijbewijs

Goede chauffeurs voor veiligheid op de weg

Wil jij graag je vrachtwagen rijbewijs halen? Kies dan voor een goede rijopleiding. De rijopleiding van Verkeersschool Ben Verhagen behoort tot de beste van Nederland. Al onze leerlingen die voor een opleiding kiezen om een rijbewijs te halen worden optimaal begeleid. Dat doen we inmiddels al meer dan 30 jaar. We werken in Noord-Brabant. Met vestigingen in Eersel, Veldhoven en Laarbeek is er altijd wel een in de buurt. Onze rijopleidingen kenmerken zich door een stijl die gericht is op bewust en met verantwoording aan het verkeer deelnemen. Dat doen we voor vrachtwagen, auto, motor, scooter, tractor en aanhanger. De basis van onze aanpak is gelijk. Jij als kandidaat voor het rijbewijs voor de vrachtwagen bent dan natuurlijk wel uniek. Je persoonlijkheid, aanleg en motivatie spelen een grote rol bij de manier waarop we je in de vrachtwagen lesgeven. Dat is iedere keer opnieuw maatwerk. Het besturen van een vrachtwagen en de veiligheid op de weg is immers voor chauffeurs op de vrachtwagen nog belangrijker dan voor andere bestuurders.

Nieuwe regels voor het vrachtwagen rijbewijs

Rijles vrachtwagenDe overheid vindt het ook belangrijk om de veiligheid op de weg zo goed mogelijk te krijgen. Daartoe wordt ingezet op de kwaliteit van beroepschauffeurs. Voor beroepschauffeur is alleen een rijbewijs halen niet meer voldoende. Sinds september 2016 moeten alle beroepschauffeurs in het goederen- en personenvervoer ook een code 95 aantekening in het C- en D-rijbewijs hebben. Het is zelfs een voorwaarde om te mogen werken als beroepschauffeur. De code 95 aantekening bestaat uit een opleiding die je bij Verkeersschool Ben Verhagen kunt volgen. Het examen voor je code 95 aantekening leg je af bij het CBR. Ben je nog op zoek naar informatie over de mogelijkheden om vrachtwagen- of buschauffeur te worden? Maak dan eens kennis met de instructeurs van Verkeersschool Ben Verhagen. Wie weet volg je dan binnenkort ook bij ons een rijopleiding voor je (groot) rijbewijs.

Voor welke rijbewijzen kun je bij Verkeersschool Ben Verhagen terecht

Wie bieden niet uitsluitend een uitstekende rijopleiding voor je vrachtwagenrijbewijs. We bieden je ook andere rijopleidingen. Je rijbewijs halen via Verkeersschool Ben Verhagen doe je ook voor de:

  • Tractor
  • Aanhanger
  • Scooter, motor en brommobiel
  • Auto
  • Touringcar en personenvervoer bus

Neem contact met ons op over je vrachtwagen rijbewijs

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel dan met Verkeersschool Ben Verhagen op telefoonnummer 0497-530237.Ons e-mailadres voor vragen over je vrachtwagen rijbewijs is info@benverhagen.nl.