app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Waalre

Aan de slag met je rijbewijs

Autorijschool WaalreWil je een autorijbewijs of scooter rijbewijs in Waalre? Dan zit je met autorijles en scooterrijles bij autorijschool en Verkeersschool Ben Verhagen goed. Wil je in Waalre je vrachtwagen rijbewijs halen of je aanhanger rijbewijs bij kunnen laten schrijven? Dan gaan we samen met jou aan de slag om dat mogelijk te maken. In Waalre hebben we ook steeds meer leerlingen die een code 95 aantekening willen halen. Ook daarvoor verzorgen we in Waalre de opleidingen. Met een code 95 aantekening op je vrachtwagen rijbewijs mag je als beroepschauffeur werken. Voor veel jongens en steeds meer meisjes in Waalre is dit een grote wens. Haal dus snel je code 95 aantekeningen na je vrachtwagen rijbewijs en je bent klaar voor de toekomst als vrachtwagenchauffeur. Wil je lekker met je scooter kunnen rijden en dat legaal doen? Haal dan je scooter rijbewijs via rijschool Ben Verhagen. Kan je niet wachten om te mogen rijden op je scooter in Waalre? Begin dan al op je 15e met het halen van je theorie-examen. Dan heb je die alvast in je zak en hoef je alleen nog maar je praktijkexamen te doen.

Je tractorrijbewijs halen in Waalre?

Help je mee op de boerderij en heb je daarbij een tractorrijbewijs nodig? Heb je een land- of bosbouw taak en is de tractor daarbij je werktuig? Steeds meer jongeren halen vanaf hun 16e hun tractorrijbewijs via Verkeersschool Ben Verhagen. Heb je eerder via ons je tractorrijbewijs en/of scooter rijbewijs gehaald? Dan zien we je graag terug bij onze autorijschool om je autorijbewijs te halen. Er zijn intussen leerlingen die al hun rijbewijzen via onze autorijschool gehaald hebben. Ze rekenen daarbij altijd op onze kwaliteit en staan iedere keer opnieuw met zelfvertrouwen bij het CBR om het rijexamen te doen.

Grote kans dat je slaag met onze hulp

Bij Verkeersschool Ben Verhagen haalt 80% van onze kandidaten al na 1x het autorijbewijs. Dat geldt voor zowel het theorie- als het praktijkexamen. Deze hoge slagingspercentages bereiken we vooral door onze aanpak. De kenmerken daarvan zijn:

  • Gebruik van een simulator als voorbereiding op rijlessen op de weg
  • Rijlessen aanpassen aan persoonlijkheid en vaardigheid leerlingen
  • Uitgekiende pakketten die precies passen bij jou als kandidaat
  • Ervaren instructeurs die weten hoe ze je voor moeten bereiden
  • Goede voertuigen om mee te lessen en om mee af te rijden

Jouw rijschool in Waalre?

Neem contact op met Verkeersschool Ben Verhagen. Je bereikt ons op telefoonnummer 0497-530237 en e-mailadres info@benverhagen.nl. Ga nu ook aan de slag met je rijexamens in Waalre.