app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Westerhoven

Alle soorten rijbewijzen via Verkeersschool Ben Verhagen

Ben je op zoek naar de beste rijschool in Westerhoven? Denk dan aan autorijschool en verkeersschool Ben Verhagen. We bieden jou in Westerhoven en op veel andere plaatsen in Zuidoost-Brabant de beste mogelijkheden om je autorijbewijs, scooter rijbewijs en vrachtwagen rijbewijs te halen. Ook de minder vaak voorkomende rijopleidingen, zoals die voor het tractorrijbewijs of het aanhanger rijbewijs, worden door ons verzorgd. Net als bij onze autorijlessen en rijles voor de scooter en rijles voor de vrachtauto, bieden we je ook dan goed materiaal en kundige instructeurs. Dat doen we in Westerhoven en overig Zuidoost Brabant inmiddels al meer dan 30 jaar. Heb je onze scooters, auto’s en vrachtwagens weleens zien rijden in Westerhoven? Ken je de mensen die bij ons lessen? Vraag dan gerust eens naar de ervaring met Verkeersschool Ben Verhagen in Westerhoven.

Haal ook je code 95 aantekening Westerhoven

Rijopleiding in WesterhovenVerkeersschool Ben Verhagen speelt altijd in op actuele ontwikkelingen. In september 2016 moet iedere beroepschauffeur de code 95 op het grootrijbewijs als aantekening hebben. Die opleiding hebben we al in het vroegste stadium opgezet. Inmiddels hebben we al voor een flink aantal leerlingen mogen zorgen dat de code 95 aantekening op het vrachtwagen- en touringcarrijbewijs kon worden gemaakt. Wil je aan de slag als vrachtwagenchauffeur of touringcarchauffeur in Westerhoven? Kies dan voor onze rijopleiding voor het vrachtwagen rijbewijs en/of touringcarrijbewijs. Aansluitend zorgen we dan voor de code 95 aantekening op je grootrijbewijs. Daarmee maak je de best denkbare start als vrachtwagenchauffeur en touringcarchauffeur. Net als bij de wetgeving over de code 95 zijn we uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden bij rijexamens.

Waarom je kiest voor Verkeersschool Ben Verhagen in Westerhoven

  • Slagingspercentage van 80% voor het autorijbewijs
  • Ervaren instructeurs die werken vanuit jouw mogelijkheden
  • De snelste weg en meest praktische weg naar het rijexamen
  • Een rijschool met veel ervaring en actuele kennis van zaken
  • Op maat gemaakte lespakketten die passen bij jou persoonlijk

Neem contact met ons op om na te vragen welk lespakket het beste bij jou persoonlijk past.

Neem nu contact op met rijschool Ben Verhagen in Westerhoven

Ben je klaar voor je rijlessen? Wil je snel en goed je scooter rijbewijs, autorijbewijs, vrachtwagenrijbewijs of tractorrijbewijs halen? Neem dan contact op met autorijschool en verkeersschool Ben Verhagen. Telefoonnummer 0497-530237. E-mailadres info@benverhagen.nl. Verkeersschool Ben Verhagen is de ideale rijschool in Westerhoven.