app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Aanhanger rijbewijs

Autorijscholen zorgen voor veiligheid op de weg

Wil je graag je aanhanger rijbewijs halen? Dan zoek je daarvoor natuurlijk een rijschool die zorgt dat je goed voorbereid aan de start voor het examen verschijnt. Met Verkeersschool Ben Verhagen kies je voor een gedegen autorijschool. Verkeersschool Ben Verhagen werkt uitsluitend met ervaren instructeurs. Het leren beheersen van de aanhanger wordt een plezier. Je merkt namelijk al snel dat jouw instructeur je de fijne kneepjes praktisch en snel bijbrengt. Zo ben je met een beperkt aantal lessen al klaar om op te gaan voor je rijbewijs. Verkeersschool Ben Verhagen heeft drie vestigingen in de provincie Noord-Brabant. Woon je zelf in Noord-Brabant? Dan is er vast wel een bij jou in de buurt.

Wanneer ben je verplicht om een aanhanger rijbewijs te hebben?

Wie na 19 januari 2013 een rijbewijs voor de aanhanger heeft gehaald mag nog maar tot een maximum totale massa van 3500 kilogram voor de aanhanger voortbewegen. Iedereen die voor die tijd een rijbewijs BE heeft gehaald mag aanhangers met een totaalgewicht van meer dan 750 kilogram achter de personenauto hangen en ermee de weg op. De verandering van de regels is bedoeld om de regels binnen Europa gelijk te krijgen. Iedereen die een totaalgewicht van meer dan 750 kilogram aan aanhanger heeft moet hiervoor een rijbewijs E hebben. Soms zorgt dit voor verwarring. Het gaat er namelijk niet om hoeveel gewicht er op uw aanhangwagen is, maar om wat deze zou kunnen dragen. Twijfelt u of u voor uw aanhangwagen een aanduiding E nodig heeft? Neem dan contact op met Verkeersschool Ben Verhagen. We geven u graag een duidelijk antwoord.

Rijbewijs aanhanger

Welke rijbewijzen kun je halen bij Verkeersschool Ben Verhagen?

Niet alleen voor het halen van je rijbewijs E voor de aanhanger ben je bij Verkeersschool Ben Verhagen aan het juiste adres. Kies ook voor een van de volgende rijopleidingen:

  • Autorijbewijs
  • Vrachtwagenrijbewijs
  • Scooter- en motorrijbewijs
  • Aantekening code 95 voor je grootrijbewijs (beroepschauffeurs)
  • Tractorrijbewijs

Contact met ons opnemen over je aanhanger rijbewijs

Voor meer informatie over de mogelijkheden die Verkeersschool Ben Verhagen kun je contact met ons opnemen. Bel ons op telefoonnummer 0497-530237 of stuur je vraag of opmerking naar het e-mailadres info@benverhagen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook voor je aanhanger rijbewijs ga je naar Verkeersschool Ben Verhagen.