app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Over ons

Al ruim 30 jaar staat kwaliteit bij ons voorop!

Al ruim 30 jaar is de Verkeersschool een begrip in de Kempen. Kwaliteit en klantgericht werken staat hoog in ons vaandel. Niet alleen voor de verkeersopleidingen, ook voor het zwaardere werk ben je bij ons op het goede adres. Ons doel is om kandidaten op te leiden tot zelfstandige en veilige bestuurders. Onze instructeurs zijn hier dagelijks mee bezig.

De kandidaat staat centraal

Moet zich thuis kunnen voelen en met plezier deelnemen aan de opleiding. Onze vormingsaspecten maken integraal deel uit van de opleiding en richten zich op:

  • Verantwoordelijk voelen voor het materieel dat aan hun zorg is toevertrouwd;
  • Daadwerkelijk een bijdrage leveren aan verkeersveilig en sociaal verkeersgedrag;
  • Vol zelfvertrouwen deelnemen aan het afsluitende examen.

Certificeringen

Door continue innovatie, bijscholing en evaluatie behoren onze opleidingen tot de beste van Nederland. Jaarlijks worden onze resultaten (geslaagde gemiddelden) door de certificerende instanties getoetst en in orde bevonden.

Ons werkgebied

Als opleidingsschool verzorgen wij praktijkopleidingen vanuit: Eersel, Veldhoven, Eindhoven, Geldrop, Waalre, Valkenswaard, Westerhoven, Bergeijk, Bladel, Hapert, Oirschot, Luyksgestel, Hoogeloon, Riethoven, Reusel, Wintelre, Oerle, en zijn ook andere plaatsen bespreekbaar.

Wij zijn niet eerder tevreden dan dat u tevreden bent!