app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijbewijs

Autorijscholen bieden niet allemaal dezelfde kwaliteit

Wil je graag je autorijbewijs halen? Dan is het aan te raden om je goed te verdiepen in het aanbod van de verschillende autorijscholen. Alle autorijscholen willen zo hoog mogelijke slagingspercentages halen en doen ieder op de eigen manier hun best om jou te helpen om het autorijbewijs te bemachtigen. De resultaten van autorijscholen zijn aan het einde van de rit bij het examen nogal divers. Bij de ene autorijschool slagen heel erg veel kandidaten in 1 x voor het autorijbewijs. Er zijn er echter ook een flink aantal waar het slagingspercentage ruim onder het landelijk gemiddelde van 50% blijft steken. Bij Verkeersschool Ben Verhagen werken we op een praktische en persoonlijke manier toe naar het rijexamen. Deze maatwerkaanpak zorgt ervoor dat jij zo goed mogelijk aan de start verschijnt om je autorijbewijs in 1x te kunnen halen. Ons slagingspercentage? Dat ligt in de afgelopen 12 maanden op 80%. Je vindt Verkeersschool Ben Verhagen in Noord-Brabant. Kies uit een van de vestigingen in Eersel, Veldhoven of Laarbeek.

Gerommel met cijfers en theorie-examens voor je autorijbewijs

RijopleidingAutorijscholen zijn de afgelopen tijd met enige regelmaat negatief in het nieuws geweest. Bij Verkeersschool Ben Verhagen vinden we het jammer dat niet al onze collega’s hun werk serieus nemen. De rijscholen die verkeerde en te hoge slagingspercentages vermelden in hun informatie werden aan de kaak gesteld. Een goede zaak. Je hebt als kandidaat om je autorijbewijs te halen immers niets aan een rijschool waar je kans om te zakken een stuk hoger ligt dan de cijfertjes doen vermoeden? Er bestaat inderdaad zoiets als pech. Ook bij Verkeersschool Ben Verhagen slaagt niet iedereen in 1x. Daar kunnen we niets aan doen. Behalve dat we jou garanderen dat je optimaal voorbereid aan de start van het rijexamen verschijnt. Het gesjoemel met theorie-examens dat in 2016 aan het licht kwam is inmiddels door het CBR onmogelijk gemaakt. Dan zijn we bij Verkeersschool Ben Verhagen blij dat we onze kandidaten altijd gewoon goede theorielessen hebben aangeboden. Zonder gekunstelde trucs. Daar werd het op de weg immers niet veiliger van, toch?

Autorijbewijs en meer bij Verkeersschool Ben Verhagen

Deze rijbewijzen behaal je ook bij ons verkeersschool:

  • Motor- en scooter rijbewijs
  • Vrachtwagenrijbewijs
  • Code 95 aantekening op je rijbewijs (voor beroepschauffeurs)
  • Tractorrijbewijs
  • E bij B rijbewijs. Aanhanger zwaarder dan 750 kilogram

Ook je autorijbewijs halen?

Vraag dan naar de mogelijkheden bij Verkeersschool Ben Verhagen. Telefoonnummer 0497-530237. E-mailadres info@benverhagen.nl. Ga jij binnenkort ook bij ons aan de slag om je autorijbewijs te halen?