app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool

Autorijscholen worden afgerekend op slagingspercentages

Ben je op zoek naar een goede autorijschool in Noord-Brabant? Dan is de kans groot dat je ook kijkt naar het slagingspercentage van de autorijschool. Er blijkt dat autorijscholen vaak worden gekozen, omdat ze een hoog slagingspercentage hebben. Het slagen van kandidaten is natuurlijk het sterkst afhankelijk van de kwaliteit die een autorijschool biedt. Dan zijn we bij Verkeersschool Ben Verhagen blij dat we zo’n hoog slaginspercentage voor onze kandidaten hebben. Dat ligt namelijk voor het theorie-examen en voor het praktijkexamen op 80%. Dit getal is gemeten over de afgelopen 12 maanden. Ben je bezig met de selectie van jouw favoriete autorijschool in Noord-Brabant? Neem dan zeker eens contact met ons op. Dan leggen we je graag uit hoe onze maatwerkaanpak ervoor kan zorgen dat jij ook bij die 80% geslaagden komt.

Een autorijschool met een onderscheidende aanpak

autorijschool Ben VerhagenVerkeersschool Ben Verhagen bestaat al meer dan dertig jaar. Inmiddels hebben we drie verschillende vestigingen in Noord-Brabant. Je vindt onze autorijschool in Eersel, Veldhoven en Laarbeek. We onderscheiden ons door de kwaliteit van onze rijlessen. Dit wordt trouwens bevestigd door een driesterren BOVAG-classificering en een ISO-certificaat. We hebben aandacht voor jouw persoonlijkheid en wensen. Een aantal jaren gelden hebben we (op basis van de ervaringen van onze leerlingen) besloten om een simulator aan te schaffen. Ben je wat onzeker om voor het eerst zelf achter het stuur van een auto te zitten en zelf te rijden? Wil je graag de techniek en de bediening van een auto onder de knie hebben, voordat je de weg op gaat? Dan is de simulator een uitkomst. Neem gerust eens contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Verkeersschool Ben Verhagen is meer dan alleen een autorijschool

Verkeersschool helpt je niet alleen aan een perfecte start om aan het autorijexamen te beginnen. We geven ook rijles en voorbereiding op het examen in de volgende voertuigen:

  • Scooters en motoren
  • Vrachtwagens en personenvervoer bussen
  • Zware aanhangers
  • Tractoren
  • Aantekening code 95 op groot rijbewijs

Houdt rekening met het feit dat sinds september 2016 de code 95 aantekening op het rijbewijs verplicht is voor beroepschauffeurs in het goederen- en personenvervoer.

Neem contact op met autorijschool Ben Verhagen

Voor informatie over de mogelijkheden kun je Verkeersschool Ben Verhagen bellen op telefoonnummer 0497-530237. Stuur je ons liever een e-mail? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@benverhagen.nl. Verkeersschool Ben Verhagen? Jouw ideale autorijschool in Noord-Brabant.