app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Hilvarenbeek

Autorijscholen maken het verschil met slagingskansen

Autorijschool HilvarenbeekIs het voor jou in Hilvarenbeek ook belangrijk om een uitstekende kans om te slagen voor je autorijbewijs te hebben? Of ben je erop gebrand om je scooter rijbewijs in Hilvarenbeek op zak te hebben? Deze rijbewijzen haal je goed en snel via rijschool Ben Verhagen. Bij onze autorijschool in Hilvarenbeek verzorgen we ook uitstekende opleidingen voor andere rijbewijzen. Denk hierbij aan het vrachtwagen rijbewijs, het tractorrijbewijs of een aanhanger rijbewijs. De opleidingen voor deze rijbewijzen verzorgen we bij jou in Hilvarenbeek, maar ook op tal van andere plaatsen in de regio. Verkeersschool Ben Verhagen werkt vanuit drie vestigingen. Ook bij jou in de buurt van Hilvarenbeek. Veel autorijscholen zetten in op het vergroten van de slagingskans voor hun leerlingen. Dat doen we bij Verkeersschool Ben Verhagen al meer dan 30 jaar. Het liefst willen we natuurlijk dat al onze leerlingen in 1x slagen voor het autorijbewijs, scooter rijbewijs of een van de andere rijbewijzen. Dat is echter niet realistisch. Wel halen we een mooi hoog slagingspercentage dat momenteel op 80% ligt! Dit betekent dat onze leerlingen 30% meer kans hebben om in 1x te slagen voor hun rijbewijs dan het landelijke gemiddelde. Zullen we in Hilvarenbeek samen kijken of we dit slagingspercentage nog hoger kunnen krijgen? Door ook jou in 1x te helpen slagen bij je rijexamen en theorie-examen? Neem dan contact op met onze autorijschool en dan kijken wij direct wat we voor jou kunnen doen!

Extra aandacht voor service en kwaliteit van jouw rijschool

Autorijschool en verkeersschool Ben Verhagen doet veel aan het leveren aan de beste kwaliteit. Hierdoor zijn we in staat om jou de beste kansen te bieden zodat jij zo snel mogelijk zult slagen voor je rijexamen. Zo zijn wij bijvoorbeeld een van de weinige rijscholen die een driesterren BOVAG-classificatie hebben. Ook zijn wij ISO-gecertificeerd. Het zijn de extra’s die we in Hilvarenbeek en elders te bieden hebben die ervoor zorgen dat wij bovenop onze maatwerk aanpak en uitgekiende lespakketten precies aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden.

Verschillende rijbewijsmogelijkheden en maatwerk bij Ben Verhagen

Vanuit meer dan dertig jaar ervaring hebben we een maatwerk aanpak ontwikkeld. Dit werkt bij onze kandidaten voor hun (auto)rijexamen. In Hilvarenbeek en elders in de regio maken wij het verschil met:

  • Een maatwerk aanpak. Wij letten op jouw wensen en mogelijkheden
  • Ervaren instructeurs die jou uitstekend leren rijden
  • Aanhanger rijbewijs en tractorrijbewijs haal je ook via ons
  • Een simulator om mee te oefenen, voordat j echt de weg op gaat
  • Je code 95 aantekening als beroepschauffeur halen

Neem contact met ons op in Hilvarenbeek

Bel voor informatie en het aanvragen van je gratis proefles met telefoonnummer 0497-530237. Ons e-mailadres voor vragen is info@benverhagen.nl. We zien je graag binnenkort voor rijlessen in Hilvarenbeek bij autorijschool Ben Verhagen.