app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Overige opleidingen

Rijvaardigheid voor ouderen

Mogelijk heeft u gedurende een lange periode niet meer achter het stuur gezeten, of u bent gaan twijfelen aan uw rijvaardigheid; voelt u niet zeker achter het stuur. Maar ook geheel andere redenen kunnen aanleiding zijn uw rijvaardigheid te controleren. U wordt opgeroepen door het CBR om een rijtest uit te voeren, of uw keuringarts adviseert u deze test uit te voeren.

Wij voeren deze rijtesten uit, mogelijk met een van onze lesauto’s of uw eigen auto. Na afloop worden de resultaten met u besproken en 2 dagen later ontvangt u een helder uitgewerkt verslag en advies.

Deze rijtesten voeren wij ook uit in overleg met of op advies van de keuringsarts van het CBR. Dr. Swijgers, Hoogeindseweg 6A te Oostelbeers, telefoon 0497 681066 of 06 45716117 of infobio@kpnmail.nl

Ons advies is, indien u wat ouder bent geworden en het autorijden lukt niet meer zo gemakkelijk, vrijblijvend een afspraak te maken. Tezamen kunnen wij dan beoordelen op welke wijze wij u verder kunnen helpen, om op een verantwoorde wijze mobiel te blijven.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact op