app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Rijschool

Al meer dan 30 jaar de specialist in rijles voor auto, motor en vrachtwagen

Ben je in Noord-Brabant op zoek naar een goed rijschool? Wil je een rijschool met hoge slagingspercentages en de beste instructeurs? Dan ben je bij Verkeersschool Ben Verhagen aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in autorijles, motorrijles, rijles voor de vrachtauto en sinds een aantal jaren ook voor scooters. In die tijd hebben we ons steeds ontwikkeld. We doen alles om voor onze leerlingen de beste voorwaarden te creëren om succesvol het rijexamen af te kunnen leggen. Eigenlijk vinden we dat dit van ieder rijschool mag worden verwacht. Toch is er verschil. Landelijk haalt een rijschool een slagingspercentage van gemiddeld 50%. Bij Verkeersschool Ben Verhagen zitten we op een slagingskans van 80%. Dat is toch wel een flink verschil met het landelijk gemiddelde van rijscholen.

Waarom heeft rijschool Ben Verhagen zo’n hoog gemiddelde?

Bij Verkeersschool Ben Verhagen zijn we samen voortdurend bezig om onze leerlingen op de best mogelijke manier aan de start voor een rijexamen te krijgen. Dat doen we door voor iedere kandidaat voor maatwerk te zorgen. Dit maatwerk zorgt ervoor dat je les krijgt op de manier die bij je past. Ben je misschien wat onzeker om voor het eerst zelf te sturen op de openbare weg? Dan bieden we je daarvoor de mogelijkheid om gebruik te maken van de simulator. Dat helpt je om, voordat je echt zelf de weg opgaat, om de techniek van een voertuig en de bediening van panelen alvast onder de knie te krijgen.

Welke rijbewijzen kun je halen via rijschool en Verkeersschool Verhagen?

auto-300x225Verkeersschool Ben Verhagen geeft je een compleet aanbod in verkeersopleidingen. We zien daarom ook leerlingen terug die eerder al een ander rijbewijs bij ons haalden. Haal via onze rijschool je rijbewijs voor:

  • Scooters, bromfietsen, snorfietsen en brommobielen
  • Lichte en zware motoren
  • Zware aanhangwagens
  • Vrachtwagen- en touringcarrijbewijs. Ook code 95 aantekening opleiding
  • Tractoren

Twijfel je of je voor het besturen van een voertuig wel het goede rijbewijs hebt? Vraag het na bij ons. We kunnen je direct een antwoord geven. Heb je niet het juiste rijbewijs? Dan geven we je graag een vrijblijvende prijsopgave.

Neem contact op met rijschool Ben Verhagen

Wil je meer weten over de mogelijkheden die je bij Verkeersschool Ben Verhagen hebt? Bel ons dan op telefoonnummer 0497-530237. Een e-mail kun je sturen aan info@benverhagen.nl. Een van de medewerkers van onze rijschool neemt dan zelf zo snel mogelijk contact met je op.