app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Wintelre

Continue innovatie en evaluatie versterken je kansen bij het rijexamen

Zoek je naar de meest geschikte autorijschool in Wintelre? Wil je misschien graag zo snel mogelijk je scooter rijbewijs halen in Wintelre? Je vrachtwagen rijbewijs halen of versterken met een code 95 aantekening? Ga voor deze en andere rijopleidingen dan naar rijschool Ben Verhagen. Een moderne autorijschool die je ook helpt bij het behalen van je tractorrijbewijs en aanhanger rijbewijs. Daarbij hebben we voor al onze rijopleidingen in Wintelre en elders in de regio de beste instructeurs voor jou om in te zetten. Je kansen op een succesvol afgesloten eerste rijexamen zijn hoog. Bij Verkeersschool Ben Verhagen ligt dat in de afgelopen 12 maanden op 80%. Dit is 30% meer dan andere autorijscholen, aangezien het landelijke gemiddelde op 50% ligt. Dit bereiken we onder meer door voortdurend te letten op verbetering en vernieuwing. Door nauwkeurig te evalueren laten we jouw individuele kansen, en die van jullie allemaal samen, stijgen. Misschien ken je wel iemand in Wintelre die bij ons rijlessen heeft gevolgd. Vraag gerust eens naar de ervaringen van anderen over onze autorijschool en wellicht zien we dan jou binnenkort ook voor je eerste (gratis) proefles.

Niet helemaal klaar om de weg op te gaan in Wintelre?

Rijopleiding WintelreWe hebben veel kandidaten die bij onze autorijschool komen voor het halen van hun autorijbewijs. Die komen uit Wintelre en veel andere plaatsen in de regio Zuidoost Brabant. Een flink aantal daarvan is nog onzeker om voor het eerst de weg op te gaan terwijl ze zelf achter het stuur zitten. Dat begrijpen we bij Verkeersschool Ben Verhagen heel goed. Heb jij ook die onzekerheid in Wintelre? Dan sta je zeker niet alleen. Het goed nieuws hierbij is dat je bij Verkeersschool Ben Verhagen gebruik kunt maken van een simulator. Op de simulator bereiden we je voor op je eerste echte autorijles op de openbare weg. Dan ben je alvast bekend met de pedalen en weet je veel van de gevraagde handelingen al op routine uit te voeren. Wij merken dat het de kandidaten die bij onze autorijschool lessen zelfverzekerder maakt. De weg naar het halen van je autorijbewijs is daarmee korter geworden.

Deze rijbewijzen haal je via Verkeersschool Ben Verhagen

  • Scooter- en motorrijbewijs
  • Autorijbewijs
  • Vrachtwagen rijbewijs en code 95 aantekening
  • Aanhanger rijbewijs
  • Tractorrijbewijs

Vraag naar de mogelijkheden in Wintelre

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we je bij autorijschool Ben Verhagen kunnen bieden? Neem dan voor deze informatie of het direct aanvragen van je gratis proefles contact met ons op. De rijschool is telefonisch te bereiken via telefoonnummer 0497-530237 en met een e-mail op het e-mailadres info@benverhagen.nl. We zien je graag binnenkort voor je rijlessen in Wintelre.