app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Eindhoven

De Verkeersschool met het drie sterren BOVAG label

Autorijschool EindhovenUitstekende kwaliteit en lage prijs voor je rijlessen in Eindhoven? Voor een lage prijs, een hoog slagingspercentage en een drie sterren BOVAG-certificering moet je bij Verkeersschool Ben Verhagen zijn! Je scooter rijbewijs halen? Ook dat doe je in Eindhoven via autorijschool Ben Verhagen. Tijd voor je vrachtwagen rijbewijs? Dat haal je niet alleen bij autorijschool Verhagen, maar ook je code 95 aantekening kunnen we voor je verzorgen. En wij komen naar jou, in Eindhoven, om je rijlessen te verzorgen. Je kan ook naar een vestiging bij jou in de buurt komen om je eerste rijlessen bij ons op de simulator te volgen. Dat is vooral een goed idee als je misschien nog wat onzeker bent en daardoor liever niet direct de weg op gaat. In de simulator bereiden we je perfect voor op je eerste rijles op de openbare weg. Deze grondige voorbereiding zorgt ervoor dat je straks sneller groeit naar je uiteindelijke examen voor het autorijbewijs.

Tractorrijbewijs in Eindhoven halen?

Wil of moet je je tractorrijbewijs halen? Dan helpen we je daar in Eindhoven graag bij met speciale rijlessen bij onze autorijschool. Dat doen we evengoed als je een aanhanger rijbewijs nodig hebt. Bijvoorbeeld, omdat je caravan toch echt te groot is om mee te mogen rijden en je hem de volgende vakantie wel graag zelf wilt meenemen. Je scooter rijbewijs in Eindhoven kun je ook via ons halen! Ben je nog geen 16 jaar maar wil je al beginnen met je scooterrijbewijs? Bij ons kun je je theorie-examen al vanaf je 15e afleggen. Zo ben je direct goed voorbereid en kun je met 16 meteen je rijexamen afleggen onder goede begeleiding van autorijschool Ben Verhagen.

De aanpak van Verkeersschool Ben Verhagen

In Eindhoven en omgeving staan we bekend om onze heldere aanpak. Deze aanpak is volgens ons ook de reden dat we een slagingspercentage van 80% weten te behalen. En dat terwijl het landelijke slagingspercentage van autorijscholen op gemiddeld zo’n 50% ligt! Onze aanpak kenmerkt zich vooral door:

  • Vaardige instructeurs die lesgeven op een manier die bij je past
  • Het voorbereiden op het halen van je autorijbewijs met de simulator
  • Een rijschool met uitgekiende pakketten tegen een voordelig tarief
  • Voortdurende innovatie en evaluatie om nog beter te worden
  • Maatwerk voor iedere rijopleiding

Ons maatwerk kenmerkt zich vooral door een ervaren uitgevoerde evaluatie van jouw persoonlijke kenmerken en talent. Vind je jezelf misschien wat minder vlot of getalenteerd om je scooter rijbewijs of bijvoorbeeld je aanhanger rijbewijs te kunnen halen? Maak je geen zorgen; wij helpen je op de manier die past bij jouw mogelijkheden en tempo.

Verkeersschool Ben Verhagen bij Eindhoven

Neem contact met ons op. Telefoonnummer: 0497-530237 en e-mailadres: info@benverhagen.nl. Wij zijn jouw ideale rijschool in de buurt van Eindhoven!