app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!
Autorijschool Valkenswaard

Autorijschool Eindhoven

De Verkeersschool met het drie sterren BOVAG label

Rijopleiding EindhovenUitstekende kwaliteit en lage prijs voor je rijlessen in Eindhoven? Dan ga je toch naar de autorijschool bij jou in de buurt van Eindhoven? Voor een lage prijs, een hoog slagingspercentage en een drie sterren BOVAG-certificering moet je bij Verkeersschool Ben Verhagen zijn. Je scooter rijbewijs halen? Dat doe je ook in Eindhoven via autorijschool Ben Verhagen. Tijd voor je vrachtwagen rijbewijs? Dat haal je niet alleen bij rijschool Verhagen, maar ook je code 95 aantekening kunnen we verzorgen. We komen naar jou in Eindhoven om je rijlessen te verzorgen. Je kan ook naar een vestiging bij jou in de buurt komen om je eerste rijlessen bij ons op de simulator te volgen. Dat is vooral een goed idee als je misschien nog wat onzeker bent om direct de weg op te gaan. In de simulator bereiden we je perfect voor op je eerste rijles op de openbare weg. Deze grondige voorbereiding zorgt ervoor dat je straks sneller groeit naar je uiteindelijke examen voor het autorijbewijs.

Tractorrijbewijs in Eindhoven halen?

Is het nodig om je tractorrijbewijs te halen? Dan helpen we je daar in Eindhoven graag bij met speciale rijlessen. Dat doen we evengoed als je aanhanger rijbewijs nodig is. Bijvoorbeeld, omdat je caravan toch echt te groot is om mee te mogen rijden en je wilt hem de volgende vakantie wel graag zelf meenemen. Je scooter rijbewijs? Dat haal je natuurlijk ook gewoon via ons. Wil je heel erg graag met je scooter mogen rijden? Dan weet je dat je bij ons je theorie-examen al vanaf je 15e af kunt leggen.

De aanpak van Verkeersschool Ben Verhagen

In Eindhoven en ruime omgeving staan we bekend om onze heldere aanpak. Deze aanpak is volgens ons ook de reden dat we een slagingspercentage van 80% weten te behalen. Onze aanpak kenmerkt zich vooral door:

  • Vaardige instructeurs die lesgeven op een manier die bij je past
  • Het voorbereiden op het halen van je autorijbewijs met de simulator
  • Een rijschool met uitgekiende pakketten tegen een voordelig tarief
  • Voortdurende innovatie en evaluatie om nog beter te worden
  • Maatwerk voor iedere rijopleiding

Ons maatwerk kenmerkt zich vooral door een ervaren uitgevoerde evaluatie van jouw persoonlijke kenmerken en talent. Vind je jezelf misschien wat minder vlot of getalenteerd om je scooter rijbewijs of bijvoorbeeld je aanhanger rijbewijs te kunnen halen? Maak je geen zorgen; wij helpen je op de manier die past bij jouw mogelijkheden.

Verkeersschool Ben Verhagen bij Eindhoven

Neem contact met ons op. Telefoonnummer 0497-530237 en e-mailadres info@benverhagen.nl. Wij zijn jouw ideale rijschool in de buurt van Eindhoven.