app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Vrachtauto

Rijbewijzen C, CE met vakbekwaamheid

Bent u op zoek naar een vertrouwd adres, waar kwaliteit en persoonlijke aanpak voor uw groot rijbewijs bovenaan staan, zoek dan niet langer, u heeft ons gevonden!

Met ‘groot rijbewijs’ bedoelen wij: vrachtauto (C), trekker en oplegger (CE), vakbekwaamheid (code 95) en uiteraard de nascholing van code 95. Wij verzorgen deze opleidingen al meer dan 25 jaar en zijn voor onze kwaliteit gecertificeerd door:

  • BOVAG***,
  • STL, Sectorinstituut Transport en Logistiek,
  • CRKBO, Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs
  • SOOB, Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer

Bovendien mogen wij onze opleidingen voor het beroepsonderwijs aanbieden tegen 0% btw!! Toch een besparing van 21% voor particulieren.

De theorie-opleiding, verkeer, techniek en administratie

6 avonden van 18.00 uur tot 21.30 uur theorie-onderwijs en examentraining m.b.v. PowerPoint presentaties, 7 uur online examentraining per vakgebied (totaal 28 uur), voortgangscontrolesysteem en optimale begeleiding.
Ons geslaagde gemiddelde, CBR/CCV, eerste examens 89%

Onze praktijkopleidingen C en CE

Natuurlijk wilt u weten waar u aan begint en daarom starten wij met een intake rijles. U en wij hebben dan een behoorlijk beeld van het aantal benodigde lessen. Aansluitend plannen wij in overleg uw opleiding en praktijkexamen – maatwerk -.

Onze praktijklessen bestaan uit 90 minuten intensieve begeleiding, omdat wij de afzonderlijke onderwerpen voldoende willen oefenen. De lessen starten evenals de praktijkexamens vanuit onze verkeersschoollocatie te Eersel.

Voordelen: 1) iedere leskilometer heeft u gereden in het examengebied; 2) u bent vertrouwd met de verkeerssituaties.

Ons geslaagde gemiddelde, CBR, eerste examens 81%.

Vakbekwaamheid (code 95)

Wilt u beroepsmatig gaan rijden, of bent u nog geen 21 jaar, dan is de opleiding vakbekwaamheid vereist. Deze opleiding bestaat uit: 1 theorie-examen administratie cases en 2 praktijktoetsen. Wij zijn gecertificeerd voor de opleiding en afname van de toetsen.

Nascholing (code 95)

Iedere 5 jaar dient de beroepschauffeur deel te nemen aan 35 uur nascholing, waarvan tenminste 7 uur praktijk. Uiteraard verzorgen wij deze nascholing en maken daarbij gebruik van E-learning. U studeert 4 uur thuis in eigen tijd en vervolgens volgt u 3 uur klassikaal onderwijs bij ons in de avonduren. Voordelen: uw vrachtauto blijft rijden; geen vrije dagen of verlof nemen; geen dagen van ’s-morgens tot ’s-avonds in een klaslokaal.
Het is zelfs mogelijk de opleidingen te verdelen over 5 jaar. In dit geval volgt u ieder jaar één module van 7 uur en ontstaat tevens een spreiding van de kosten.

SOOB subsidie regeling

Wij zijn een SOOB gecertificeerd opleidingsbedrijf. Tijdens een informatief gesprek kunnen wij beoordelen of een subsidieregeling mogelijk is. In bepaalde situaties is een subsidie tot 80% van de opleidingskosten mogelijk (z.g. zij-instromers).

Vaak is het al een jarenlange droom om chauffeur te worden. Via SOOB subsidie is die misschien financieel realiseerbaar. U kunt o.a. subsidie aanvragen voor de volgende soorten opleidingen:

  • branchekwalificerende opleidingen, bijvoorbeeld chauffeur;
  • verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (code 95);
  • rijopleidingen voor zowel zij-instromers, als doorstromers.

Subsidie is beschikbaar voor opleidingen die worden uitgevoerd door gecertificeerde Opleiders Transport en Logistiek…………en dat is Verkeersschool Ben Verhagen.

Interesse of heb je behoefte aan meer informatie, na het lezen van deze pagina?

Maak dan met ons een afspraak voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek. Na afloop ontvang je een mogelijke planning van je opleiding en prijsopgave.