app App met ons: 0497530237

app App met ons: 0497530237

MENU
Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Autorijschool Riethoven

Een goede rijschool zorgt voor jouw grootste kans om te slagen

Ben je op zoek naar de beste rijschool in Riethoven? Wil je een autorijschool die een heel hoog slagingspercentage heeft en jou op de beste en snelste manier in Riethoven aan je rijbewijs helpt? Neem dan rijlessen bij Verkeersschool Ben Verhagen. Wij hebben drie vestigingen in Zuidoost Brabant en natuurlijk is er dan ook 1 bij jou in de buurt van Riethoven. Wil je rijlessen volgens om je scooter rijbewijs te kunnen halen? Dan bieden we je ook daarbij uitstekende hulp. Je kan al met 15,5 jaar beginnen met het halen van je theorie-examen. Dan kan je al op of snel na je 16e verjaardag je praktijkexamen doen. Verkeersschool Ben Verhagen helpt je op de snelste en meest effectieve manier aan je scooterrijbewijs. In Riethoven, maar op veel andere plaatsen in de regio bieden we natuurlijk ook autorijlessen aan. Daar ligt zelfs de basis van Verkeersschool Ben Verhagen. Onze eerste leerlingen haalden hun autorijbewijs ruim 30 jaar geleden. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een moderne verkeersschool met een compleet aanbod als allround rijschool.

Niet alleen een autorijschool in Riethoven

Autorijschool in RiethovenWe bieden niet allen autorijles in Riethoven. We werken met een compleet aanbod in rijles namelijk in de hele regio. Dat doen we met een team van uitstekende rijinstructeurs. Zo geven we ook rijlessen voor andere voertuigen. Denk hierbij aan een motorrijbewijs, aanhanger rijbewijs en tractorrijbewijs. Ben je van plan om je vrachtwagen rijbewijs te gaan halen? Dan kun je daarvoor bij ons in Riethoven ook uitstekend terecht. We geven je een volwaardige rijopleiding. Sinds september 2016 is het daarbij ook verplicht om een code 95 aantekening op je grootrijbewijs te hebben. Wil je dus als beroepschauffeur aan het werk in het goederen- of personenvervoer? Vergeet dan niet om je aan te melden voor de opleiding voor de code 95 aantekening. Als allround rijschool verzorgen we deze natuurlijk ook voor je.

5 Tips waar je op kunt letten bij het kiezen van jouw rijschool in Riethoven

  • Het slagingspercentage van de rijschool
  • De voertuigen van de autorijschool
  • Jouw persoonlijke klik met de instructeur
  • De duidelijkheid van de prijzen en de mogelijkheden in pakketten
  • Kun je lessen op de momenten dat jou dit uitkomt?

Mer informatie krijgen over rijschool Ben Verhagen in Riethoven

Autorijschool en Verkeersschool Ben Verhagen kun je bellen voor informatie en het direct aanvragen van je gratis proefles. Telefoonnummer 0497-530237. Ons e-mailadres info@benverhagen.nl kunt je vanuit Riethoven natuurlijk ook altijd bereiken.